De Mul Zegger, het kantoor

Advocaten en notarissen met heel uiteenlopende specialisaties, werkend vanuit vier vestigingen, ondersteund door een flinke, groep enthousiaste medewerkers. De Mul Zegger is een kantoor met een grote diversiteit zowel in mensen als in specialisaties. We zijn groot genoeg om elk juridisch vraagstuk te kunnen oppakken, klein genoeg om nog één geheel te zijn. Onze cliënten voelen zich thuis in de verscheidenheid in deskundigheid en persoonlijkheid die wij hen bieden en ze leggen vol vertrouwen hun zaak of zaken in onze handen. Sommigen al generaties lang.

Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, werken wij, waar nodig, als een team, in samenspraak met onze collega’s, maar vooral ook in samenspraak met u. Want alleen u kunt ons een volledig beeld geven van de situatie waarin u zich bevindt. Wij, op onze beurt, vertalen dit beeld naar een plan van aanpak waarin we u duidelijk informeren over welke stappen er ondernomen dienen te worden en wat daarvan de consequenties zijn. Open, transparant en met oog voor de best mogelijke (lange termijn) oplossing. Maar ook scherp, analytisch en daadkrachtig.

Onze advocaten en notarissen stoppen veel tijd in het up to date houden van hun vakkennis, kennis die zij voor de volle 100% inzetten om u verder te kunnen helpen. Zij hebben de tijd om zich op deze wijze voor u in te zetten dankzij de inzet en kundigheid van het ondersteunend personeel. Zonder hen zouden de dagelijkse werkzaamheden een stuk minder soepel verlopen. Het is dan ook niet zonder trots dat wij ons team aan u voorstellen.

Chantal Giesbers De Mul Zegger advocaten en notarissen

Chantal Giesbers

Inge Schaminée De Mul Zegger advocaten en notarissen

Inge Schaminée

Wobke Erckens De Mul Zegger advocaten en notarissen

Wobke Erckens

Sylvia van Laanen De Mul Zegger advocaten en notarissen

Sylvia van Laanen

Heleen Smit De Mul Zegger advocaten en notarissen

Heleen Smit

Sandra Toorneman De Mul Zegger advocaten en notarissen

Sandra Toorneman